Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui website este necesar sa cititi cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui website presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale website-ului Techxsteel.ro

Website-ul Techxsteel.ro este proprietatea exclusiva a TechxSteel Nieuwkuuk S.R.L, cu sediul social in Municipiul Medias, Strada Lucian Blaga nr. 13B, Judet Sibiu , inregistrata la registrul comertului sub nr. J32/2422/2022 si cui  47142010, capital social …. lei, cont bancar ………, deschis la ….., tel. …. si e-mail ……….. ("….").

Acest website este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila sau care se afla deja in relatii contractuale. Website-ul si serviciile oferite prin intermediul acestuia nu sunt destinate minorilor. Daca descoperim ca am colectat neintentionat date cu caracter personal de la un minor vom elimina cu promptitudine datele respective din inregistrarile noastre, cu exceptia cazului in care avem vreun temei juridic care ne permite stocarea respectivelor date. Daca considerati ca copilul dvs utilizeaza acest website va rugam sa ne contactati la office@techxsteel.ro. Dupa cum va fi cazul, ne rezervam dreptul de a solicita oricand dovezi privind acordul parintilor pentru a permite prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la minori. TechXsteel isi rezerva dreptul de a modifica unilateral prezentii termeni si conditii, continutul, forma de prezentare si/sau structura website-ului in orice moment, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre dumneavoastra daca veti continua sa folositi website-ului dupa afisarea politicii pe website, dupa notificarea in prealabil, in mod vizibil, cu privire la faptul ca prezenta politica a fost actualizata.

Dumneavoastra sunteti contractori independenti si nicio agentie, parteneriat, relatie angajat - angajator nu este urmarita si nu se va crea prin utilizarea acestui website.

Techxsteel.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

Accesul la website

In timpul utilizarii website-ului si a serviciilor sale, dvs, in calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a website-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc. , va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul website-ului , va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea website-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii internet sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest website.

Datele de inregistrare

Inscrierea ca utilizator pe acest website necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod obligatoriu actuale, clare si complete si vor fi actualizate, ori de cate ori este cazul. TechXsteel isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe website sau la anumite sectiuni ale website-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza in conformitate cu prevederile politicii de protectie a datelor personale,. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese trebuie sa se inscrie in limitele legii si moralitatii si sa va asigure securitatea contului. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea TechXsteel, in cazul in care termenii si conditiile nu sunt respectate).

Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca, din diverse motive, datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, este necesar sa le schimbe. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau, precum si pentru orice activitate desfasurata pe website de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

Datele cu caracter personal

Pe website-ul Techxsteel.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe website. Techxsteel.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele cu caracter personal ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Techxsteel.ro numai in scopul declarat al acestui website, incluzand si nelimitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati sectiunea politica protectia datelor personale si politica cookies, disponibile pe website.

Comunicari electronice

Prin accesarea website-ului Techxsteel.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la , Techxsteel.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe website legate de plasarea comenzii sale.

Dreptul de autor (copyright)

Intregul continut al website-ului Techxsteel.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea TechXsteel, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala. Combinarea acestora (design-ul website-ului) este proprietatea exclusiva a societatii si este protejata de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul website-ului. Folosirea fara acordul scris al Techxsteel.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest website sunt proprietatea societatii sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de legea drepturilor de autor.

Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul website-ului Techxsteel.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

Marci

Techxsteel.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, pe acest website si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii …., fara acordul scris al acesteia. Nu se consideră modificare parțială a website-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

Transmiterea de informatii

Cei care acceseaza/viziteaza website-ul pot face comentarii si orice alte comunicari , sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul website-ului Techxsteel.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza website-ul Techxsteel.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a website-ului Techxsteel.ro si va duce la demararea procesului penal impotriva acelei sau acelor persoane care a/au incercat acest fapt. Nu se consideră modificare a conținutului site-ului scrierea și editarea recenziilor corespunzătoare produselor listate în website.

Legea aplicabila. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) website-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna prezentii termeni si conditii, precum si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre TechXsteel si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. Preturile afisate contin tva.

Produsele comercializate prin intermediul Techxsteel.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.

Dreptul de retragere sau politica noastra de retur

Techxsteel.ro respecta prevederile ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru. Returnarea produselor se poate face inclusiv in urmatoarele situatii:

 1. Ati primit alt produs / alte produse: in cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre ……
 2. Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: in cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia, chiar la momentul receptiei, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport , va rugam sa verificati integritatea coletului la livrare! , In acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi.
 3. Fara a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de catre consumator in termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat in posesia fizica a produselor, fara ca acesta sa fie nevoit sa justifice decizia sa.

Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe website-ul Techxsteel.ro. Produsul returnat trebuie sa fie, pe cat posibil, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:

 • zgariata, murdara, taiata, crapata sau cu urme de lovituri ,
 • urme de lichid , sau
 • lipsuri cantitative,

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014.

 • produse la metru, tăiate, decupate ,
 • vopsea mixata colorata ,
 • produse lemnoase prelucrate (debitate, cantuite) ,
 • produse deteriorate si neacoperite de garanție ,
 • produse pe comanda speciala.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către societatea TechXSteel la adresa de email office@techxsteel.ro. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, un consilier de vânzări vă va indica locația  unde trebuie returnate produsele. Returul îl puteți face direct în magazin sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport. După returnarea produselor și recepționarea lor în depozitul societatii, se inițiază transferul bancar către contul indicat de client consilierului de vânzări sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client. În cazul în care comanda a fost livrată cu transportul propriu, cu plată ramburs, există și posibilitatea de a primi returnarea în numerar a contravalorii produselor. Această opțiune este disponibilă doar dacă returul se face direct de către client la depozitul sau magazinul de la care s-a făcut inițial livrarea comenzii.

Eventuale nelamuriri si reclamatii

In cazul in care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe website-ul Techxsteel.ro, va rugam sa expediați un email in acest sens la adresa societatii, in care sa menționați cat mai multe detalii in baza cărora sa putem procesa mesajul dumneavoastră. Va rugam sa va specificați numele complet, numărul de comanda, pe care li găsiți in mesajul de confirmare primit de la Techxsteel.ro in urma validării comenzii dumneavoastră, data la care ați efectuat comanda, data si metoda de livrare, precum și motivul nemulțumirii sau sugestia pe care doriți să o faceți. Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră si …., motiv pentru care va rugam sa verificați cu atenție inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastră.

Retur Paleti

Pe loc, dupa descarcarea materialelor livrate, soferul va astepta maximum 30 minute descarcarea paletilor, in caz contrar paletii vor trebui returnati de catre client; In termen de maximum 45 de zile de la livrarea comenzii;

Se pot oferi la schimb paleti identici aflati in stare buna de utilizare.

In cazul in care inapoierea paletilor nu se face in momentul livrarii, puteti returna personal paletii in termenul de timp mentionat anterior, doar la punctul de lucru din care a fost ambalata si livrata comanda. Adresa punctului de lucru este mentionat pe factura.

Returnarea contravalorii paletului achitat prin plata cu cardul se face in termen de 14 zile lucratoare in contul din care a fost efectuata plata.

Pentru comenzile de tip ramburs, dacă europaletii sunt inapoiati livratorului in conditiile mentionate mai sus, nu va mai fi necesara achitarea costului pentru paleti.

 

Coș de cumpărături

Loghează-te

Nu există încă un cont?

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniul