SUNTEM „ARHITECȚII” SPAȚIULUI MAI MARE!

Lasă totul în grija noastră!

Ce livrăm de fapt?

 Spații mai mari, mai bine compartimentate, plăcerea de a munci, dar și o mai bună organizare a spațiilor interioare.

Servicii complete

Oferim un pachet complet de servicii – de la măsurători, selecție produs , inginerie , montaj și până la service sau verificare technică.

TECH-X- STEEL ROMÂNIA SRL

Despre TechXsteel

Tech-X-Steel înseamnă dibăcia oamenilor care lucrează cu oțelul și aluminiul pentru ca la final să existe camere mai bine compartimentate, hale și depozite care să își îndeplinească pe deplin funcționalitatea. Creem spații mai mari prin intermediul construcțiilor metalice.

Și tot Tech-X- steel înseamnă terase mai bine făcute sau mai bine spus acele proiecte de arhitectură puse la cale de specialiști și creionate de noi – cei ce reușim să transformăm o bucată de oțel sau aluminiu într-o extindere a terasei tale. Dăm viață teraselor și foișoarelor și mai apoi mobilăm totul prin mobilier metalic.

Înființată în România în anul 2022, Tech-X- steel a avut la bază tehnologia de peste hotare, mai exact din Olanda. Ne place să trecem hotarele, spre țara noastră, a acelor produse de bună calitate, care ar contribui la buna funcționare a depozitelor, halelor de producție sau de ce nu, chiar a proprietarilor clădirilor rezidențiale, ce beneficiază de spații mai mari, ce au nevoie de o mai bună compartimentare sau de o extindere a terasei exterioare.

Ce livram?

Ne place să credem că am adus tehnologia Țărilor Nordice la noi acasă, astfel că vom putea livra soluții aplicate de compartimentare a spațiilor interioare – mai exact acele delimitări interioare a spațiilor mult prea înalte, dar și extinderi ale acoperișurilor pentru terasele exterioare.

Ce livrăm de fapt? Spații mai mari, mai bine compartimentate, plăcerea de a munci, dar și o mai bună organizare a spațiilor interioare.

Cu ajutorul podelelor mezanine, dar și acoperișurilor de terasă  le livrăm clienților soluții pentru compartimentarea interioară și exterioară a locuinței lor, iar toate acestea vor conduce către plăcerea de a munci și spre un mediu mai prietenos.

Cu alte cuvinte, mezaninele ajută la compartimentarea spațiilor industriale, iar terasele și verandele create și mobilate de noi, aduc acea emoție prietenoasă, de care ai nevoie pentru a te simți acasă.

Oferim un pachet complet de servicii – de la măsurători, selecție produs , inginerie , montaj și până la service sau verificare technică.

Showroom in SIBIU, Romania din 2022.

Tech-X- steel poate fi găsit în mijlocul țării, un punct în care vei ajunge cu ușurință, indiferent din ce colț al României te afli – mai exact în Sibiu. Showroom-ul situat în Sibiu are rolul de a-ți arăta aplicat exact ceea ce cauți sau mai exact cum se potrivesc produsele noastre finite locuinței sau fabricii tale. Ne poți vizita oricând, aici găsind întotdeauna consultanți, gata să îți ofere cele mai bune sfaturi. Dacă nu ai idee despre cum să extinzi terasa casei tale, poți apela cu încredere la soluțiile propuse de Tech-X- steel, ușor de asamblat și de montat, dar mai ales trainice, oferind rezistență și durabilitate mare.

ACOPERIȘURI TERASE

Lasă totul în grija noastră! SUNTEM „ARHITECTII” SPATIULUI MAI MARE!

Deții o construcție și dispui de mai mult teren? Vrei să te bucuri de o terasă exterioară bine făcută și de dimensiuni mai mari? Noi, îți punem la dispoziție soluții de extindere ale acoperișului, mai exact acei stâlpi de susținere din aluminiu, astfel încât să amenajezi ușor spațiul de care dispui. Se montează ușor și mai ales sunt rezistenți în timp. Timpul de execuție este unul mic, așa că vei beneficia de cele mai rapide soluții de extindere a casei tale.

Mezanine – solutii de compartimentare interioara

Unul dintre produsele noastre de mare interes pentru dezvoltatori sau pentru cei ce dețin fabrici, hale de producție sau depozite este mezaninul. Acest produs are în vedere compartimentarea interioară a spațiului de care dispui, pe înălțime, astfel dintr-o construcție foarte înaltă poți obține cu ușurință două spații de depozitare sau mai bine spus două spații compartimentate.

Fie noi, fie second hand, mezaninele noastre reușesc să ofere funcționalitate deplină fiecărei construcții, astfel investiția se va amortiza foarte ușor.

Prin termenul de mezanine identificăm podeaua de deasupra parterului, tavanul din fier, așa zis-ul schelet metalic care transformă compartimentarea interioară într-o soluție benefică pentru utilizarea eficientă a spațiului pe înălțime.

Mezaninele sunt soluții moderne de compartimentare a spațiului.

Cu alte cuvinte dacă dispui de o clădire foarte înaltă și ai nevoie de spații de depozitare cât mai înalte, nu ezita să alegi soluțiile noastre de compartimentare – aceste mezanine sau tavane fabricate nicăieri în altă parte în România decât la Sibiu, de T Tech-X- steel.

VALORI ȘI MISIUNE

Valorile Tech-X- steel sunt simple!

Credem în lucrul bine făcut și mai ales trainic. De aceea, le oferim clienților noștri CALITATE!

PRETURI CORECTE

 – evaluăm corect investiția în materie primă și procesul de fabricație și garantăm prețuri corecte, de o calitate sigură.

RESPECT

 – considerăm că fiecare client ne devine partener și ne oferă pe mai departe cea mai bună recomandare. De aceea, tratăm totul cu respect!

Rulează videoul

Modele Terase, Verande, Foisoare

Terasa înseamnă emoție, înseamnă timp petrecut alături de cei dragi. De aceeas noi vom proiecta visul tau.

Rulează videoul

Mobilier de gradina

Apelează cu încredere la soluțiilor noastre de mobilier terasă și mai mult ca sigur produsul final te va surprinde 100%.