Terasa cu lamele: de ce este o soluție eficientă și modernă? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

terasa cu lamele

Tu cum alegi să îți petreci timpul liber după o zi plină de sarcini la birou? Vizionând un film bun în timp ce stai pe canapeaua din living sau savurând un pahar de vin pe terasa exterioară? Suntem oameni iar micile noastre plăceri sunt extrem de diferite. Indiferent în care categorie te afli, trebuie să te asiguri că îți oferi tot confortul posibil pentru a te relaxa exact așa cum îți dorești.

Pentru cei care se află în a doua categorie, fericirea este de foarte multe ori temporară. Spunem asta pentru că terasa exterioară, în foarte multe dintre situații, nu poate fi folosită pe tot parcursul anului. Prezența celor 4 anotimpuri pe teritoriul țării noastre este un impediment pentru mulți dintre cei care își doresc să petreacă timp pe terasă, vremea capricioasă fiind un adevărat adversar.

Din fericire pentru toți cei care adoră sesiunile de relaxare în aer liber am conceput un mecanism prin care fiecare terasă poate fi acoperită fără să necesite alte modificări atât în timpul verii cât și în timpul iernii. Acest mecanism poartă denumirea de terasă cu lamele și are scopul de a proteja fiecare terasă exterioară.

De ce este terasa cu lamele o soluție eficientă?

Dacă nu vă este clar la ce ne referim atunci când spunem “terasă cu lamele”, nu trebuie să vă faceți griji. Pe parcursul acestui articol vom descrie cât mai detaliat acest mecanism astfel încât să vă puteți da seama dacă este soluția optimă pentru propria terasă sau nu.

Prin terasă cu lamele ne referim la acel acoperiș care are în componența sa niște lamele mobile, pregătite să facă față tuturor condițiilor meteo din timpul anului. Lamelele acestui acoperiș sunt realizate din aluminiu ceea ce înseamnă că au o rezistență sporită în timp. Este foarte important ca pentru o terasă exterioară să alegeți mecanisme durabile pentru că acestea vor fi supuse unor condiții meteo dure. Noi vă oferim trei tipuri de terasă cu lamele, astfel încât să îl puteți alege pe cel favorit: Skyroof Compact, Skyroof Plus și Skyroof Prestige.

Dacă vă întrebați deja dacă terasa cu lamele este o soluție eficientă pentru propriul spațiu exterior, atunci haideți să observăm împreună principalele avantaje pe care aceasta le oferă.

  1. Ține precipitațiile la distanță.

Unul dintre factorii care afectează terasa exterioară sunt precipitațiile iar acestea pot fi acum înlăturate cu ajutorul mecanismului pe care noi îl punem la dispoziție. Fie că vorbim despre ploaie sau ninsoare știm deja că în mod normal șederea pe terasă ar fi imposibilă. Ei bine, dacă optați pentru terasa cu lamele veți putea să vă acoperiți spațiul atât de eficient încât nicio picătură să nu vă mai poată pătrunde în spațiul preferat. În felul acesta puteți citi o carte în aer liber chiar și atunci când plouă.

  1. Protejează împotriva soarelui.

Vara ne surprinde pe fiecare dintre noi cu temperaturile sale foarte crescute air uneori sunt atât de puternice încât suntem nevoiți să mergem în casă, la adăpost. Este neplăcut să vrei să stai pe terasă vara și totuși să nu poți din cauza soarelui iar tocmai de aceea noi am hotărât să punem bazele acestui mecanism. După cum v-ați dat seama deja, lamelele mobile vă pot proteja atât de precipitații cât și de soare astfel încât să vă transforme șederea într-una cât mai plăcută.

  1. Oferă posibilitatea de aerisire a spațiului.

Terasa exterioară este atât de apreciată datorită aerului curat pe care aceasta îl oferă în fiecare zi. Dacă optați pentru terasa cu lamele atunci nu trebuie să vă faceți griji din punctul acesta de vedere pentru că vă puteți aerisi terasa, oricând doriți. Lamelele sale mobile pot fi manipulate după bunul plac astfel încât aerul să pătrundă în voie ori de câte ori simțiți nevoia.

Orice terasă exterioară merită atenție deplină având în vedere faptul că ne oferă tuturor cele mai frumoase momente de relaxare. După cum ați observat, mecanismul nostru pentru terasă este o soluție ideală pentru fiecare sezon și va oferi numai avantaje. Dacă este ceea ce cauți atunci nu ezita să ne ceri ajutorul pe site-ul TechXsteel, acolo unde vei putea discuta cu specialiștii noștri. Alege cea mai potrivită opțiune pentru terasa ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *