Terasă lamele: cum funcționează acest mecanism și ce este bine de știut? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Farmecul terasei exterioare nu se pierde pe parcursul anului dacă este adaptată condițiilor meteo schimbătoare. Terasa este un loc mult prea frumos pentru a fi folosit doar vara și poate oferi sesiuni de relaxare importante chiar dacă temperaturile de afară sunt scăzute. O terasă exterioară poate fi folosită atât pe soare, cât și pe zăpadă dacă își primește propriile straie pentru schimbările climatice.

Pare greu de crezut faptul că poți sta liniștit pe canapeaua de pe terasă în august, dar și în decembrie, însă acest lucru este chiar posibil. Datorită modalității de acoperire a terasei numită terasă cu lamele, spațiul de relaxare exterior poate căpăta astăzi mai multă utilitate.

Ce este terasa cu lamele?

Terasa cu lamele așa cum am numit-o noi este o modalitate prin care spațiul exterior poate fi acoperit anumite perioade de timp. Este practic un acoperiș care își poate modifica opacitatea cu ajutorul lamelelor realizate din aluminiu. Această terasă lamele este potrivită atât pentru terasele din propria locuință, cât și pentru afacerile care se desfășoară în aer liber.

Datorită dorinței oamenilor de a petrece cât mai mult timp în aer liber, am conceput acest mecanism de acoperire. Este disponibil pe site-ul nostru pentru orice tip de terasă și este de mai multe feluri astfel încât să aveți posibilitatea de a alege modelul preferat. Puteți opta pentru o terasă cu lamele Skyroof Plus, Skyroof Prestige și Skyroof Compact. Fiecare terasă lamele este obținută din materiale de calitate și oferă rezistență ridicată în timp.

Ce trebuie să știi despre terasa cu lamele?

Suntem siguri că sunteți foarte curioși și vreți să știți cât mai multe detalii despre aceste mecanisme moderne de acoperire a teraselor. Au foarte multe caracteristici interesante și atrag după sine câteva avantaje importante pentru cei care adoră să se relaxeze în curtea casei. Dacă vrei să afli 5 curiozități despre terasele cu lamele, atunci trebuie neapărat să parcurgi continuarea articolului.

Terasa cu lamele este o soluție ideală pentru confort, iar curtea capătă un aspect diferit prin alegerea acestui mecanism. Chiar și așa, pentru mulți oameni poate apărea scepticismul, mai ales dacă nu au avut ocazia să vadă acest produs cu proprii ochi. Pentru asta am pregătit cele mai importante 5 curiozități care să vă ofere răspunsuri la întrebări.

  1. Știai că lamelele țin căldura în interior, dar aerisesc și încăperea?

Există două nevoi perfect normale manifestate în perioade diferite din an. Una dintre acestea este păstrarea căldurii în interior pe timp de iarnă, iar cea de-a doua este aerisirea în sezoanele mai calde. Ambele nevoi pot fi satisfăcute prin intermediul acestei terase cu lamele, având în vedere faptul că fiecare lamelă poate fi controlată după bunul plac.

  1. Îți vine să crezi că apa nu pătrunde prin acoperiș?

Unul dintre scopurile principale ale mecanismului este acela de a ține precipitațiile departe de terasa exterioară. Ei bine, prin intermediul terasei cu lamele, apa nu va avea nicio șansă să pătrundă în interior chiar dacă lamelele sunt mobile. Ele se închid atât de bine încât nu vor lăsa nicio picătură să treacă.

  1. Știai că vei avea parte de umbră și răcoare chiar și în zilele toride de vară?

Datorită materialului său rezistent și protector, acoperișul protejează foarte bine zona de razele puternice ale soarelui. Chiar dacă materialul se încălzește pe timp de vară, va oferi totuși umbră și răcoare pentru fiecare membru al familiei.

  1. Știai că este cea mai rezistentă modalitate de acoperire a teraselor?

Datorită materialului din care este concepută, o terasă lamele oferă durabilitate și rezistență mare în timp. Nu se deteriorează din cauza vremii și nu se strică perioade foarte lungi de timp. Aluminiul din compoziție își păstrează forma și culoarea făcând față foarte bine factorilor naturali.

  1. Știai că poți beneficia de o metodă elegantă și utilă în același timp?

Estetica nu este lăsată deoparte atunci când este montat acest mecanism de protecție. Împreună cu utilitatea ridicată, terasa cu lamele devine un element indispensabil oricărei locuințe cu terasă.

Pe site-ul nostru TechXsteel veți găsi toate tipurile de terase cu lamele despre care am vorbit și mai sus și veți găsi, de asemenea, informații importante despre acestea. Pentru orice nelămuriri ne puteți contacta!

 

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *