Ce soluții propune TechXSteel pentru organizarea depozitelor și de ce?

TechXSteel prezintă două propuneri de solutii compartimentare a depozitelor pe înălțime: cu ajutorul mezaninelor și cu ajutorul rafturilor special concepute pentru spațiile în care se manipulează marfa.

Soluțiile menționate ajută la o mai bună organizare a spațiului pe înălțime. Mezaninele și rafturile prezintă siguranță optimă în orice loc de muncă în care se manipulează marfă. Astfel, vor fi evitate incidentele.

Pentru că obiectele vor fi găsite mai ușor într-un spațiu bine organizat, erorile vor fi evitate și se va observa o îmbunătățire considerabilă în timpul de efectuare a fiecărei sarcini de către angajați.

Având în vedere că angajații se vor ocupa mult mai rapid de sarcini, personalul care operează în depozit poate fi micșorat, deci investiția va fi recuperată.

Mai mult decât atât, mediul de lucru va fi unul mult mai plăcut datorită curățeniei care se va menține fără probleme.

Folosirea mezaninelor pentru compartimentarea depozitului tău: când este ideală?

Mezaninul reprezintă un etaj format în interiorul unei clădiri, cu ajutorul unei structuri metalice rezistente. Pentru ca amplasarea să fie posibilă, depozitul trebuie să aibă o înălțime ceva mai mare.

În cazul în care este posibilă montarea unui astfel de ansamblu, vă veți bucura de o dublare a spațiului de depozitare. Acest lucru vă va salva de o investiție și mai mare – dacă ați alege să beneficiați în schimb de o construcție suplimentară.

Folosirea sistemelor de rafturi în organizarea depozitelor: cu ce ajută?

Despre sistemele de rafturi folosite pentru organizarea depozitelor este bine să știi că sunt utile indiferent de înălțimea spațiului de care dispui. Ele pot fi făcute pe înălțimi diferite și astfel să poată fi plasate oriunde.

Acestea pot fi folosite cu sau fără mezanin. Când amplasați un mezanin acestea trebuie să fie pe mai puține rafturi, pentru a avea o înălțime mai mică. Trebuie să aveț grijă și la marfa pe care o așezați – cele mai ușoare să fie plasate la nivelul superior, iar cele mai grele în partea de jos a depozitului.

Astfel, veți prelungi durata de viață a ansamblului metalic.

Prin planul pe care îl propunem vom sugera și amplasarea lor corectă, pentru nu înghesui prea multe sisteme de rafturi și astfel să îngustezi spațiul rămas pentru circulație. Spațiul dintre rafturi este indispensabil pentru a putea folosi mecanisme de ridicare și așezare a mărfii cu ajutorul unui motostivuitor.

Vom veni cu propuneri de rafturi de diferite dimensiuni, în funcție de marfa care va fi plasată la nivelul acestora.

De ce să contactezi TechXSteel pentru organizarea depozitului?

TechXSteel pune la dispoziție servicii complete în fiecare proiect conceput, de la măsurătorile luate și până la consultanță în selecția produselor, inginerie, montaj, verificări tehnice și servisare.

Toate seviciile menționate sunt incluse în prețul stabilit. Încercăm să stabilim prețul ținând cont și de calitatea materiei prime folosite în fabricație, care este mereu superioară. În același timp, vom lua în calcul procesul de fabricație la stabilirea prețului: energie electrică, închirierea spațiului, plata angajaților care se ocupă de fabricare etc.

În fabricație am ales să preluăm tehnologia din Olanda, pentru a vă bucura de un spațiu bine organizat, ca în depozitele de peste hotare. Calitatea este preluată tot de la ei, prin alegerea de materiale rezistente, destinate unui astfel de spațiu.

La TechXSteel alegem să respectăm fiecare client. Vedem clienții mai mult ca pe niște parteneri, succesul nostru depinzând în totalitate de părerile și recomandarea lor.

Am ales să lucrăm rapid și curat, pentru ca serviciile noastre să te bucure pe deplin.

Te invităm să ne contactezi iar noi vom veni cu un plan de organizare personalizat, în funcție de dimensiunile și alte caracteristici ale clădirii în care vrei să integrezi produsele noastre.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *