Într-o lume agitată și mereu în mișcare, confortul și relaxarea sunt două aspecte esențiale pentru a ne simți bine în spațiul nostru de locuit sau de muncă.

Compania Techxsteel este o companie inovatoare care oferă soluții aplicate de compartimentare a spațiilor interioare, dar și extinderi ale acoperișurilor pentru terasele exterioare.

Mai exact, compania livrează podele mezanine – foarte  folositoare în spații mari de activitate ( hale, fabrici, birouri etc.) și acoperișuri retractabile de terasă, realizate din materiale rezistente și ușor de întreținut.

Podelele de tip mezanin sunt foarte populare deoarece pot fi utilizate pentru extinderea spațiului de locuit sau de lucru – pentru crearea de noi zone funcționale, dar și pentru maximizarea spațiului disponibil – într-o gamă largă de medii, de la case particulare la clădiri comerciale. Acestea sunt realizate din aluminiu – aluminiul este un material care poate fi manipulat cu ușurință –  și pot fi amplasate într-un timp scurt, aproximativ 30 de minute.

Totodată, compania Techxsteel oferă o gamă largă de servicii, de la măsurători, selecție produs, inginerie, montaj și până la service sau verificare tehnică.

Fiecare proiect este adaptat și personalizat în funcție de nevoile specifice, dar și de preferințele clienților. Echipa de proiectare și ingineri a companiei își folosește cunoștințele și experiența pentru a crea produse de cea mai bună calitate și cele mai înalte standarde de siguranță. Totodată, fiecare produs este testat și certificat în conformitate cu standardele internaționale.

În plus, Techxsteel se angajează să folosească doar materiale conforme, impermeabile și rezistente la intemperii, precum aluminiu, policarbonat sau sticlă de bună calitate. Aceste materiale sunt atent selecționate pentru a asigura o durată de viață lungă, o funcționalitate optimă și un aspect estetic impecabil.

De asemenea, compania este dedicată protejării mediului și folosește doar materiale ecologice și durabile în procesul de producție.

Podelele mezanine reprezintă o soluție extrem de profitabilă mai ales pentru fabrici și hale, dar și pentru birouri sau locuințe. Acestea pot fi utilizate pentru a crea un spațiu de locuit suplimentar într-o mansardă sau pentru a oferi protecție solară și umbrire pe terase sau în curți. Mezaninele pot fi fabricate în diferite dimensiuni și stiluri și pot fi personalizate pentru a se potrivi cu designul general al spațiului.

În ceea ce privește acoperișurile retractabile, acestea sunt realizate din sticlă rezistentă, cum ar fi sticla Giallo, Nebiolo sau Bosco, care oferă o bună luminozitate și reține căldura în perioadele reci.

 

Calitatea produselor și serviciile excelente de proiectare și inginerie fac din Techxsteel o alegere inspirată pentru cei care doresc să își transforme spațiul de locuit sau de lucru în zone multifuncționale și versatile.

 

Încă de la înființarea să, în 2022, Techxsteel s-a angajat să ofere produse și servicii de cea mai bună calitate, pentru a satisface nevoile clienților săi. Fie că este vorba de structuri de oțel personalizate sau de produse standard, compania se asigură că fiecare proiect este tratat cu aceeași atenție la detalii și că fiecare client este mulțumit.

Totodată, compania Techxsteel se concentrează pe dezvoltarea de soluții personalizate pentru clienții săi, prin utilizarea tehnologiilor avansate și a celor mai bune practici în industrie.

Aceasta lucrează îndeaproape cu clienții săi, pentru a se asigura că fiecare proiect este finalizat la timp, în bugetul agreat și la cele mai înalte standarde de calitate.

În concluzie, Techxsteel este o companie de încredere care oferă soluții personalizate pentru maximizarea spațiului într-o gamă largă de spații și activități.

Această abordare se traduce în produse și servicii de  înaltă calitate, care satisfac pe deplin nevoile și exigențele fiecărui client în parte.

Prin urmare, compania Techxsteel livrează nu doar  soluții pentru spații  mari, ci și eficiență, confort și relaxare.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *