Mezaninul este un ansamblu metalic ce este plasat în depozite cu înălțime mare pentru a folosi eficient spațiul de care dispui.

Probabil ați văzut foarte des mezaninele folosite în amenajarea de depozite pentru o organizare mai bună a mărfii. Însă, nu este singurul lucru pentru care mezaninul poate fi folosit.

Poate nu vrei să mai ai cheltuieli suplimentare lunar prin închirierea unui spațiu pentru biroul tău de lucru separat. În această situație, îți poți face un birou chiar în aceeași clădire cu ajutorul mezaninului.

Faptul că vei avea biroul în același loc în care se desfășoară activitatea firmei tale îți va aduce numai beneficii.

Aflându-te permanent în același spațiu, poți supraveghea mult mai bine activitatea care se desfășoară și implicarea angajaților tăi.

Vei putea interveni imediat în eventualitatea unei urgențe apărute la locul de muncă și vei fi mereu la dispoziția personalului. Ei vor ști că pot conta mereu pe tine, pentru că ești prezent de fiecare dată când ei au nevoie.

Este un mod foarte bun de a te apropia de propri angajați, fără de care activitatea firmei tale nu poate exista. Ei nu vor vrea să plece în căutarea unui alt loc de muncă, pentru că vei forma un mediu plăcut.

Poți organiza ședințe cu angajații fără să te deplasezi sau să îi rogi pe ei să se deplaseze. În acest fel, vei economisi timp, deci vei fi mai eficient.

Atunci când ai programări ale unor clienți, aceștia pot vedea cu ochii lor modul de lucru și calitatea procesului de fabricație. Șansa de a vedea cu ochii lor activitatea firmei este dovedit că vine la pachet cu o creștere a încrederii.

Biroul va fi bine antifonat – vei avea liniște și curățenie în care să efectuezi activitatea ce ține de contabilitate și altele adiacente. Clienții se vor bucura și ei de liniște împreună cu tine.

 

Un alt punct esențial este că poți face un mediu plăcut la muncă chiar dacă linia de lucru implică mizerie și paf.

Prin folosirea unui mezanin separi zona de lucru și faci un mediu steril de luat masa. Astfel, vei minimiza problemele de sănătate apărute la angajați și vă veți bucura împreună de o viață sănătoasă.

În partea de sus a depozitului poți alege să faci o zonă de odihnă, prin care crește automat eficiența în lucru. Pauza angajaților se va simți mult mai bine, iar ei vor fi pregătiți să continuie programul de lucru cu mai mult drag.

 

De ce să alegi TechXSteel pentru a beneficia de un spațiu de birouri în clădirea de lucru?

TechXSteel vine cu soluții de amenajare creativă și optimă a spațiilor de lucru, a spațiilor rezidențiale și de depozitare.

Pentru mezaninul din care vor fi formate birourile se vor folosi numai materiale de înaltă calitate, cu o rezistență mare și durabilitate garantate. Mezaninele sunt făcute din metal, iar procesul de fabricație este inspirat din tehnologia olandeză, care pornește întotdeauna de la calitate.

Am ales, deci, lucrul bine făcut și l-am îmbinat cu rapiditatea lucrării ce îți va pune la dispoziție un spațiu bine organizat cât mai curând posibil.

Nu uita că oferim servicii complete, pentru a nu fi nevoie să vă ocupați separat de curățenie, măsurători etc. Promitem că prețurile vor fi mereu alese cu grijă și se vor afla în conformitate cu calitatea produselor pe care le oferim.

Credem că suntem soluția potrivită pentru că ne respectăm clienții. În acest fel ne vor respecta și ei pe noi. Considerăm că lucrul în echipă este singurul care ne va garanta o recomandare din partea clienților noștri.

 

Astfel, vă invităm să ne contactați cu încredere pentru amenajarea unor spatii birouri cu ajutorul mezaninelor concepute chiar de noi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *