Rafturi pentru depozit – ce soluții alegi pentru stocuri mari de marfa?

 

Ce beneficii aduc rafturile special concepute pentru depozit în manipularea mărfii?

Stocurile mari de marfă reprezintă un proces care necesită atenție și organizare din partea celor care lucrează cu ele. Pentru ca personalul de care dispui să poată manipula marfa mai rapid este necesar să apelați la rafturi special concepute pentru depozite.

Pentru angajator beneficiile încadrării unor rafturi în organizarea de pozitului sunt multiple: ajută la reducerea personalului care operează în depozit, reduce erorile și incidentele care pot apărea în manipularea mărfii și crește capacitatea și eficianța spațiului deja existent.

Cu ajutorul sistemelor de rafturi pentru depozit sunt organizate mai bine produsele. Totodată, pot fi găsite mai ușor atunci când trebuiesc pregătite comenzile pentru livrare. Acest lucru va crește buna dispoziție a angajaților, pentru că nu se vor chinui să găsească niciun obiect.

Nu uita să împarți depozitul pe zone, pentru a ști unde se află fiecare produs în parte. Acest lucru va salva timp și va ajuta ca dispoziția ta să rămână bună.

Ce tipuri de rafturi pentru depozitarea mărfii sunt puse la dispoziție?

Pentru că rafturile prezintă varietate în lățime, adâncime și înălțime, ele se pot adapta spațiului pe care îl deții. Astfel, spațiul va fi folosit la maxim, iar toate stocurile de marfă vor încăpea fără probleme în același depozit.

O parte din modelele de sistemele de rafturi alese pot primi polițe în plus, în cazul în care schimbați destinația depozitului, iar marfa are alte dimensiuni. Puteți apela la noi ulterior și pentru înălțarea sistemelor de rafturi, dacă stocurile de marfa se măresc considerabil și înălțimea depozitului permite acest lucru.

Etajerele de care dispun rafturile special concepute pentru organizarea unui depozit pot susține o greutate mare. Pentru că depozitele sunt concepute pentru manipularea de produse diverse (țevi, cabluri, sârme, cutii), rafturile sunt create din materiale rezistente la lovituri.

Rafturile pot avea etajere mai late și adânci, potrivite pentru marfa de dimensiuni mai mari sau etajere plasate apropiat, pentru marfa de mici dimensiuni.

Rafturile pentru depozit pot fi cu deschidere mare – dacă ai nevoie să plasezi marfă care ocupă mult spațiu pe lățime.

Se poate opta și pentru sisteme de rafturi asemănătoare cu dulapuri fără uși, pentru manipularea mărfurilor de cele mai mici dimensiuni.

 

De ce să alegi TechXSteel pentru organizarea depozitului folosind rafturi?

În funcție de sistemul de rafturi ales, puteți apela la noi dacă doriți să mutați etajerele la un nivel mai sus sau mai jos al sistemului de rafuri, atunci când cutiile depozitate cer mai mult spațiu pe înălțime pentru a fi așezate.

La TechXSteel venim cu proiectarea spațiului și montajul rapid al rafturilor. Vom lăsa suficient spațiu între rafturi pentru ca accesul să fie făcut foarte ușor cu un motostivuitor și vom veni cu sugestii în funcție de dimensiunea depozitului pe care îl dețineți.

Rafturile fără picioare vor fi amplasate direct pe podea și curățenia se va face de jur împreujurul lor. Unele modele de rafturi au chiar picioare de susținere, ce vor face mai ușoară menținerea curățeniei în depozit.

Totodată, ne vom asigura că sistemele alese au stabilitate pe podea înainte să catalogăm lucrarea ca fiind finalizată. În caz contrar, vom propune modificări ale spațiului, pentru a prezenta siguranță.

La cerere, putem veni cu prinderi în podea pentru rafturi, ca spațiul să prezinte un grad de siguranță și mai mare pentru angajați.

Nu uita că evaluăm lucrarea corect, ținând cont de calitatea înaltă a materalelor folosite, execuției și procesului de fabricare. Te tratăm cu respect, pentru a ne bucura de cel mai bun feedback din partea ta și pentru a fi cunscuți pentru seriozitatea de care dîm dovadă.

 

Ne-am gândit la toate și promitem că propunerile făcute reprezintă cea mai bună opțiune de depozitate a mărfii disponibilă în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *