Mezanine: de ce sunt soluția ideală pentru compartimentarea unei hale industriale? Află mai multe informații de interes!

mezanine

Atunci când vorbim despre o hală industrială, părerile fiecărei persoane despre aceasta pot fi destul de împărțite. Mulți vor spune că este un spațiu plin de utilaje, alții vor spune că este un loc foarte zgomotos, iar unele păreri pot fi legate de aspectul industrial pe care îl are aceasta. Câți dintre voi ați spune că o hală industrială este un spațiu modern, frumos amenajat și inteligent compartimentat?

Ei bine, chiar dacă este greu de crezut, o hală industrială poate fi exact așa cum am descris noi mai sus: modernă, frumos amenajată și, cel mai important, inteligent compartimentată. Datorită noilor tehnologii, spațiile industriale pe care le catalogăm ca fiind reci și neprimitoare pot căpăta astăzi o altă imagine, complet diferită de cea din trecut. Acest lucru este posibil prin intermediul mecanismelor numite mezanine.

Iată ce este bine de știut despre mezanine!

Fiind un concept nou pentru țara noastră, este nevoie să punem accentul pe câteva caracteristici importante pe care mezaninul le are. În felul acesta vă veți putea forma o părere corectă și relevantă față de acest mijloc de compartimentare interioară și veți primi răspunsuri pentru toate curiozitățile pe care le aveți. Haideți să vedem ce trebuie să știți despre acesta:

  1. Este o podea “falsă”.

Fiind o structură care se poziționează între podea și tavan, mezaninul mai poartă și denumirea de “podea falsă”. Denumirea nu este redată pentru că ar fi realizată dintr-un material nesigur sau pentru că n-ar putea fi folosită, ci pur și simplu pentru că este o nouă podea care prinde viață, chiar dacă se află în aceeași încăpere cu podeaua originală. Fiind susținută de o structură metalică foarte rezistentă, această podea va contura baza unui nou etaj, complet funcțional.

  1. Este un sistem semi-permanent.

Această modalitate de compartimentare interioară nu presupune construirea sau distrugerea unor părți din construcție. Totul se realizează în interiorul spațiului, fără să fie nevoie de modificarea radicală a structurii, iar tocmai din acest motiv întregul proiect poate fi temporar sau permanent, în funcție de preferințe. Fiind o structură suspendată, aceasta poate fi oricând modificată, eliminată sau realocată. Echipa TechXsteel poate face toate aceste modificări într-un timp foarte scurt, astfel încât aceste mezanine să poată servi necesităților zilnice.

  1. Oferă rezistență în timp.

Datorită materialelor metalice din care este creat, un mezanin oferă foarte multă rezistență în timp. Duritatea sa este potrivită pentru halele și depozitele industriale, având în vedere faptul că spațiul nou creat va fi folosit în procesul de producție. Dacă alegeți să faceți această compartimentare, trebuie să știți că puteți folosi spațiul atât pentru producție, cât și pentru depozitare, fără să vă faceți griji că activitatea va fi pusă în pericol. Întregul proiect este cât se poate de sigur.

  1. Poate fi suplimentat.

Dacă spațiul pe care îl dețineți permite acest lucru, mezaninul poziționat inițial mai poate fi suplimentat cu încă un etaj, dacă este nevoie. Cu alte cuvinte, puteți avea două încăperi suprapuse realizate din mezanine, și astfel veți beneficia de și mai mult spațiu util. Țineți minte însă, încăperea trebuie să fie foarte înaltă pentru acest proces deoarece compartimentarea se face pe înălțime. Trebuie să îndrăzniți să folosiți spațiul pe care îl dețineți la adevărata sa capacitate. Doar în felul acesta veți putea obține rezultatele la care ați visat întotdeauna.

Pentru astfel de proiecte, puteți apela cu încredere la serviciile pe care noi le oferim și veți avea garanția celui mai bun rezultat. Echipa noastră de specialiști vă poate ajuta să implementați cel mai potrivit plan de compartimentare interioară, în funcție de necesitățile voastre actuale. Proiectul va fi implementat foarte rapid, astfel încât să puteți folosi noul spațiu obținut, cât mai repede posibil. Vizitați-ne pe site și spuneți-ne planurile voastre de viitor!

 

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *