PODELE MEZANIN

Iată soluția ideală pentru compartimentare eficientă și eficientizarea spațiului: mezanin. Te interesează această soluție modernă? CLICK pentru mai multe informații!

Compartimentare interioară pe înălțime

Deții un spațiu interior înalt, o hală de producție sau pur și simplu o clădire ce are nevoie de o compartimentare interioară pe înălțime? Aceste mezanin reușesc să delimiteze spatiul cu ușurință și să corespundă nevoilor tale.

Se montează cu ușurință, astfel că delimitarea spațiului pe înălțime se va face într-un termen cât se poate de scurt.

Pasarele pentru acces

Atunci când se adaugă rafturi și spațiu suplimentar la mezanin, poate fi necesar să se adauge și pasarele pentru acces facil la noile zone. Podiumurile sunt o metodă eficientă și economică pentru a face față nevoii de acces sporit.

Stilul de podium al podelei de mezanin constă în pasarele suspendate de rafturile de la primul nivel sau de rafturile adiacente de la al doilea nivel. Indiferent de modul în care sunt instalate, podeaua mezaninului podiumului este o caracteristică suplimentară a etajelor mezaninului.

DETALII TEHNICE

Proiectarea podelei MEZANIN

Ori de câte ori o afacere dorește să-și extindă spațiul și are o suprafață mare sub tavan, poate lua în considerare instalarea unui etaj mezanin. Depozitele, centrele de distribuție, unitățile de producție și operațiunile de reparații pot folosi mezaninele ca spațiu suplimentar pentru depozitarea sau finalizarea lucrărilor.

Utilizările și adaptările etajelor de mezanin sunt limitate doar de imaginație. Multe stiluri și varietăți pot fi adăugate oricărui tip de clădire și nu trebuie să fie atașate de pereți sau tavan, dar pot fi complet independente.
Rulează videoul

Podele mezanin

Deții un spațiu interior înalt, o hală de producție sau pur și simplu o clădire ce are nevoie de o compartimentare interioară pe înălțime? Ai nevoie de mai mult spațiu de depozitare sau de producție? Aceste mezanin reușesc să delimiteze spatiul cu ușurință și să corespundă nevoilor tale. Se montează cu ușurință, astfel că delimitarea spațiului pe înălțime se va face într-un termen cât se poate de scurt.

Podele mezanin – compartimentarea interioară prin soluții metalice

Dacă ai achiziționat deja o clădire foarte înalt și consideri că ai putea transforma totul pentru mai mult spațiu, poți folosi aceste mezanin, mai exact structuri metalice, durabile și ușor de montat. Indiferent de tipul clădirii, noi te asigurăm de montarea acestor structure metalice, care vor reuși să dispună spatial pe două nivele, astfel vei putea desfășura mai multe activități sau vei beneficia de un spațiu de depozitare mai mare. ..

Oferim consultant și mai ales soluții aplicate proiectului tău de amenajare interioară, astfel că aceste mezanin vor fi ideale pentru compartimentările pe înălțime.

Aceste mezanin, podele pe structură metalică reușesc să transforme orice spațiu într-unul cu o mai mare utilitate. Nu ezita să ceri ajutorul și să apelezi la aceste soluții de compartimentare, fabricate după tehnologia Țărilor Nordice, fiind cât se poate de eficiente.

Contacteaza-ne acum!

Solicita consultanta pentru a gasi impreuna solutii aplicate proiectului tau!

about-us-ruler.png

DETALII TEHNICE

Fii pregatit sa ne oferi informatii preliminare despre suprafata cladirii.

about-us-pen.png

STRUCTURA

Oferane ideea ta, iar noi vom pregati solutii aplicabile proiectului tau.

about-us-paint-palette.png

BRANDING

Ne-ar ajuta daca ne vei prezenta catalogul tau de brand(culoari, sigla)

about-us-ruler-2.png

DIMENSIUNI

Dimenziunile tehnice ale proiectului tau de compartimentare.