Podele mezanin: de ce este metoda eficientă de compartimentare interioară? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

Arhitectura modernă a introdus o mulțime de concepte noi în construirea și amenajarea unui spațiu, astfel încât fiecare centimetru dintr-o suprafață să poată fi utilizat într-un mod cât mai eficient. Dacă în trecut erau la modă încăperile unice înalte și mari, acum sunt la mare căutare spațiile numeroase și mai mici, frumos amenajate.

Atunci când dispunem de o încăpere foarte înaltă, avem tendința să folosim doar partea inferioară a acesteia având în vedere faptul că este imposibil să ajungi până la limita sa superioară. De regulă, aceste situații se regăsesc în halele de producție, spațiile de depozitare, dar și centrele unde se organizează diverse evenimente. În arhitectura modernă au apărut câteva mijloace prin care un astfel de spațiu poate fi eficientizat la maxim și folosit la întreaga sa capacitate, fără să devină însă un spațiu înghesuit. Una dintre aceste mijloace poartă denumirea de mezanine și este un concept extrem de întâlnit în țările nordice.

Ce sunt aceste mezanin?

mezanin

Probabil este un concept nou pentru fiecare dintre voi, însă se pare că a prins amploare în afara granițelor țării noastre. Aceste podele sunt disponibile acum și în țara noastră prin intermediul specialiștilor de la TechXsteel.

Aceste mezanin sunt cea mai nouă soluție utilizată în compartimentarea interioară și face referire la podeaua de deasupra parterului. O astfel de podea este confecționată din metal și se montează cu ușurință în fiecare încăpere care are o înălțime considerabilă. Scheletul de metal se realizează personalizat pentru fiecare încăpere în parte și necesită niște măsurători exacte înainte de a fi conceput.

De ce sunt utile aceste podele?

Aceste mezanin sunt niște produse de mare interes în momentul de față pentru persoanele care dețin spații voluminoase și înalte cum ar fi fabrici, hale sau depozite. Ele au în vedere compartimentarea interioară pentru eficientizarea spațiului și oferă mai mult spațiu util într-o încăpere. Cu alte cuvinte, cu ajutorul unor astfel de podele pot fi obținute cu ușurință două sau mai multe spații compartimentate.

Conceptul de compartimentare este vital în zilele noastre, având în vedere faptul că ne dorim cu toții mai mult spațiu util pentru desfășurarea activităților zilnice. Acest aspect este cu atât mai întâlnit în spațiile industriale, acolo unde cantitatea de produse variază și poate crește considerabil de la o zi la alta.

Tehnologia din țările nordice este extrem de avansată în acest domeniu, locuitorii de acolo fiind printre primii care au realizat cât de important este spațiul și cum poate fi acesta folosit la capacitatea sa maximă. TechXsteel vine în ajutorul tuturor românilor cu această tehnologie de calitate împrumutată de peste hotare cu scopul de a implementa cele mai inovative și mai calitative soluții de compartimentare a spațiilor interioare. Podelele mezanine sunt o investiție importantă pe care o puteți alege oricând, o investiție care nu este atât de costisitoare pe cât ar părea. Procesul de montare este foarte rapid, iar tocmai de aceea vă puteți bucura imediat de spațiile noi, dacă optați pentru acest mecanism.

Dacă tocmai ați achiziționat un spațiu industrial mare sau dețineți unul de mult timp și vă doriți să îl utilizați mult mai eficient decât până acum, atunci aceste mezanin sunt soluția ideală. Este modalitatea cea mai convenabilă și mai rapidă de a transforma o încăpere în două spații compartimentale. Acestea pot fi folosite pentru același scop sau pot fi destinate unor scopuri diferite. Spre exemplu, puteți folosi o încăpere pentru depozitarea produselor și una pentru prelucrarea produselor, dacă vă desfășurați activitatea într-o industrie.

Dacă te-am convins și ești hotărât să faci o schimbare pentru spațiul tău, atunci nu ezita să soliciți ajutorul unui specialist din echipa noastră. Vei primi oferte și sugestii personalizate pentru spațiul tău și vei reuși să găsești soluția optimă pentru ceea ce îți dorești!              

Obțineți răspunsuri la toate întrebările pe care le puteți avea.

Vă vom răspunde la orice întrebare pe care o aveți despre produsele noastre de luni până vineri de la 09:00 la 16:00.

FORMULAR CONTACT

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în scurt timp de către specialiștii noștri. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

  DATE CONTACT

  Mobil: 0762 083 913
  Email:  office@techxsteel.ro

  Consultanță telefonică
  Luni-Vineri: 08:00-17:00

  Adresă showoroom: 8099 str. Stefan cel Mare 193, Sibiu, România.

  postări asemănatoare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *