Un spațiu de producție este special conceput pentru a fi utilizat într-un scop industrial bine definit. Halele, fabricile, handarele sau depozitele sunt folosite într-o anumită industrie cu scopul de a produce și depozita anumite produse care urmează să fie achiziționate de către un consumator intermediar sau final. Un astfel de spațiu voluminos trebuie utilizat din plin pentru obținerea celor mai bune rezultate.

mezanine

Dacă deții un astfel de spațiu, trebuie să afli faptul că fiecare centimetru din suprafața sa este important și poate fi valorificat. Fie că vorbim despre lungime, lățime sau înălțime, este important să înțelegem faptul că eficiența este maximă atunci când spațiul este utilizat complet.

Toate spațiile de producție au o suprafață mare, însă foarte multe dintre ele sunt mai degrabă înalte. Atunci când vorbim despre înălțimile care depășesc cu mult caracteristicile unui om, ne este greu să luăm în calcul utilizarea completă a spațiului pe înălțime. În concepția multor dintre noi, înălțimea unei hale este dedicată pătrunderii utilajelor necesare și nu utilizării cu un anumit scop a spațiului superior.

Mezaninul – noua metodă de utilizare completă a spațiului

Deții o zonă de producție și nu ai găsit încă metoda potrivită de utilizare completă a spațiului? Ai o hală de producție dar folosești doar spațiul de jos? Ce ai spune dacă ai afla că acum poți folosi extrem de eficient și zona superioară din hală?

Ei bine, mezaninul ar putea să îți transforme spațiul de producție în două spații separate în doar câteva clipe. Dacă ai crezut vreodată că o încăpere foarte înaltă nu poate fi folosită în totalitate, a venit momentul să îți demonstrăm contrariul. Mezaninul oferit de TechXsteel a fost special concepută pentru satisfacerea nevoilor tale și pentru eficientizarea activităților pe care le desfășori.

Iată câteva motive pentru care aceste mezanine sunt extrem de utile pentru un spațiu de producție:

  1. Compartimentează încăperea într-un mod eficient.

Dacă nu este deja clar acest aspect, mezaninul are scopul de a împărți încăperea în cel puțin două zone distincte, pe înălțime. Cu alte cuvinte, o hală înaltă poate fi împărțită în două spații compartimentate distincte, într-un timp foarte scurt. În felul acesta, zona superioară din încăpere va avea și ea un scop bine definit și va putea fi utilizată pentru activitățile de zi cu zi.

  1. Oferă acces spre zona superioară a unei încăperi.

După cum spuneam, mezaninul contrazice teoria imposibilității utilizării spațiului superior. Ea a fost concepută special pentru a oferi acces oamenilor în această zonă și pentru utilizarea eficientă a spațiului superior. Cu o simplă delimitare a spațiului, poți obține încă o încăpere, pe care să o folosești exact așa cum îți dorești tu.

  1. Suplimentează spațiul utilizat.

Întregul spațiu este dispus pe două nivele după ce este montată mezaninul. În felul acesta, se pot desfășura două activități diferite în aceeași hală industrială sau aceeași activitate în două spații compartimentate. În același timp, spațiul de depozitare poate fi suplimentat prin oferirea atribuției de depozitare noii încăperi obținute.

  1. Cresc productivitatea încăperii.

Dacă până în momentul poziționării podelei activitatea era profitabilă, imaginează-ți ce rezultate vei avea după ce vei realiza această modificare. Întreaga activitate va fi dublată, spațiul fiind utilizat mult mai eficient. Prin intermediul acestor mezanine, vei reuși să ai o încăpere mult mai productivă din toate punctele de vedere.

Echipa TechXsteel compartimentează spațiile folosind aceste mezanine, un material rezistent și practic, extrem de ușor de montat. Podelele sunt realizate pe baza unor structuri metalice, durabile, menite să eficientizeze orice spațiu de producție. Dacă aveți nevoie de o astfel de schimbare, nu ezitați să solicitați ajutorul unui consultant specializat. Acesta vă va ajuta să concepeți cel mai potrivit proiect pentru necesitatea voastră.

 

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *