Compartimentare interioară: de ce să folosești rafturile pentru paleți? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

compartimentare interioară

Consumul de bunuri și servicii a crescut foarte mult în ultimii ani. Foarte mulți oameni achiziționează zilnic produse de care au nevoie, ceea ce înseamnă o cerere  foarte ridicată pentru produsele respective. Industriile din întreaga lume se confruntă cu o cerere foarte mare de produse, indiferent care ar fi tipul industriei. Fie că este vorba de produse de uz casnic, produse electronice sau produse de îngrijire personală, fabricile de pretutindeni funcționează la foc continuu pentru a satisface cererea din ce în ce mai amplă.

Fabricile și depozitele din întreaga lume funcționează constant, respectând un ciclu de producție foarte bine stabilit. Toate produsele obținute în cadrul unei fabrici sunt apoi verificate și depozitate pe categorii, până la expedierea acestora către centrele comerciale. Timpul de depozitare poate fi cuprins între o zi și luni întregi de zile, fapt ce poate atrage probleme pentru spațiile de depozitare.

Cum poate fi facilitată depozitarea produselor?

Halele industriale sunt de mari dimensiuni, însă chiar și așa pot apărea nenumărate probleme în ceea ce privește spațiul de depozitare insuficient. Tocmai din acest motiv, noi am conceput câteva metode de compartimentare interioară care presupun depozitarea mărfurilor pe rafturi. Produsele noastre poartă denumirea de rafturi pentru paleți și sunt dedicate tuturor halelor industriale.

Care sunt principalele metode de utilizare ale acestor rafturi?

După cum spuneam și mai sus, rafturile sunt dedicate domeniului industrial. Datorită specificațiilor lor, acestea nu pot fi folosite pentru propria locuință în cazul în care vă gândiți la o metodă de compartimentare interioară pentru acasă.

Aceste rafturi sunt realizate din metal, iar grinzile și stâlpii din componența lor sunt foarte rezistenți. Favorizează amplasarea paleților cu marfă cu ajutorul unui stivuitor și sunt foarte stabili. Sunt niște sisteme foarte sigure de depozitare care se pot amplasa în orice hală industrială.

Rafturile pentru paleți pot fi utilizate în fiecare depozit cu mai multe scopuri. Cele mai importante dintre acestea sunt:

  1. Depozitarea tuturor mărfurilor indiferent de greutate și dimensiune.

Aceste rafturi sunt potrivite pentru toate tipurile de paleți și permit folosirea tuturor tipurilor de stivuitoare. Datorită acestui avantaj, pot fi depozitate atât mărfurile grele, cât și cele mai ușoare fără să existe vreun pericol de deteriorare. Singura condiție pentru utilizarea conformă a acestor rafturi este ca produsele să fie stocate pe paleți, nu independent.

  1. Delimitarea mărfurilor pe categorii.

Datorită faptului că sunt niște rafturi independente, acestea pot fi folosite pentru delimitarea categoriilor într-un depozit. Datorită faptului că sunt foarte stabile, rafturile nu au nevoie de susținere suplimentară, ceea ce înseamnă că pot fi amplasate cu distanță între ele. În felul acesta se pot obține niște rânduri distince pentru fiecare categorie de produse în parte, aspect ce ar ușura foarte mult procesul de sortare și vânzare.

  1. Mutarea mărfurilor fără să fie descărcate.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care rafturile pentru paleți le oferă este faptul că aceștia pot fi mutați cu tot cu marfă. Dacă optați pentru aceste rafturi aveți posibilitatea să alegeți între rafturile mobile și cele fixe, având ca scop facilitarea muncii zilnice. Rafturile au fost concepute sub două forme, fixe și mobile, tocmai pentru a putea satisface toate nevoile dintr-o hală de producție.

Prin intermediul acestor produse, TechXsteel oferă modalități inovative de compartimentare interioară. Aceste rafturi au fost concepute cu un scop foarte bine stabilit și anume acela de a ușura procesul de depozitare al mărfurilor de pretutindeni. Dacă dețineți un astfel de spațiu și vă doriți o reamenajare, atunci vă putem ajuta cu cele mai noi soluții pentru propria afacere. Nu ezitați să ne cereți ajutorul și să alegeți produsele noastre pentru ușurarea procesului de depozitare. Veți obține un rezultat final modern și complet funcțional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *