De ce și cum să organizezi spațiul într-un depozit?

Organizarea unui depozit a dat mereu bătăi de cap. De cele mai multe ori, depozitele au dimensiuni foarte mari, motiv pentru care este necesară apelarea la soluții de compartimentare.

Un spațiu organizat îți va permite să depozitezi și mai multe lucruri, pentru a nu fi nevoit să închiriezi, construiești sau achiziționezi noi clădiri. Costurile, vor fi deci păstrate în aceleași limite și nu vor fi cerute investiții majore.

În cazul depozitelor înalte trebuie să profitați și de spațiul aflat pe înălțime. Într-adevăr, dulapurile cu rafturi înalte sunt soluții de compartimentare bune, însă, accesul la obiectele păstate pe rafturile superioare va fi îngreunat din cauza înălțimii.

Din acest motiv, venim cu o solutii de compartimentare mult mai bune, ce vor forma un etaj suplimentar în interiorul clădirii. Etajul are denumirea de mezanin și poate ocupa toată înălțimea depozitului, deci te vei bucura de o suprafață dublă față de cea inițială.

Însă, poți alege să folosești mezanin doar pe o bucată din depozit, în cazul în care este suficient pentru afacerea ta.

Mai jos o să prezentăm câteva beneficii pe care le are amplasarea unui mezanin în cadrul unui depozit înalt.

 

De ce să alegi mezaninele pentru compartimentarea unui depozit?

Mezaninul este un etaj interior metalic ușor de montat, dar rezistent la o greutate mare. Astfel, nu trebuie să îți faci griji cu privire la lucrurile pe care dorești să le depozitezi în partea de sus a halei.

Această soluție de compartimentare are loc rapid datorită prinderii în podea, fără a fi nevoie să turnați beton pentru susținerea stâlpilor de rezistență. Pentru că nu vor avea loc spargeri ale betonului, nu se va face nici praf, deci lucrarea va fi foarte curată.

Mezaninul este făcut din materiale care rezistă la greutate.

Cadrul metalic va avea stâlpi de susținere din materiale durabile, care vor fi subțiri (dar rezistenți), deci nu vor ocupa mutl spațiu în partea de jos a depozitului. Pentru că lucrarea este efectuată cu grijă (prezintă gard la etajul superior și scară de acces cu balustradă), mezaninul va prezenta mereu siguranță pentru cei care vor circula prin depozit.

De ce să alegi TechXSteel?

TechXSteel a ales munca de calitate. Aici, vindem spații mari, compartimentate și organizate corect, dar și plăcerea de a muncii. Am preluat din 2022 tehnologia din Olanda în vederea fabricării unor produse de calitate, ce aduc o mai bună funcționare a halelor de producție.

Venim mereu cu o proiecție potrivită, personalizată. Astfel, pilonii vor fi plasați în funcție și de greutatea pe care o va menține mezaninul.

Prețurile vor fi corecte pentru noi, dar și pentru clienți. Considerăm că este un parteneriat în care voi vă bucurați de rezultat, iar noi de recomandările voastre.

În alegerea tarifelor, ținem cont de materia primă folosită și de durata lucrării, plus celelalte lucruri folosite în procesul de fabricatie. (energie, uitlaje, personal de lucru) Astfel, vom alege prețul corect în timp ce nu renunțăm la calitatea produselor noastre.

Ne respectăm mereu clienții pentru că ne dorim să primim respect înapoi. Din acest motiv, nu vom veni cu produse mai proaste decât cele promise și nu vom modifica tarifele comunicate. Ne vom asigura că timpul de lucru va fi cel promis și vom ține legătura în cazul modificărilor care nu țin de noi.

Promitem că serviciile noastre sunt întotdeauna complete: includ măsurătorile, selecția produselor, ingineria, montajul și verificările tehnice. Astfel, suntem soluția ideală pentru a nu fi nevoit să apelezi la alte servicii în afara celor pe care punem la dispoziție.

 

Nu uitați ca înaintea montării unui mezanin să eliberați spațiul, pentru o montare cât mai rapidă, efectuată în condiții optime.

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *