Acoperiș retractabil: de ce este alegerea potrivită pentru terasa exterioară? Află mai multe informații care te-ar putea interesa!

Nevoile zilnice ale oamenilor sunt numeroase și se evidențiază cu atât mai mult cu cât timpul liber este petrecut acasă. Cei care locuiesc la bloc își petrec o mare parte din timp pe balcon, în timp ce oamenii care locuiesc la casă se relaxează în propria grădină.

Simți nevoia să îți bei cafeaua pe terasa exterioară? Îți place să citești o carte afară în timp ce ploaia se aude cum cade pe acoperiș? Seara ideală pentru tine se petrece cu o cană de ceai în aer liber? Dacă te regăsești printre aceste întrebări avem o veste bună pentru tine. Toate aceste dorințe sunt cât se poate de normale și pot fi realizate oricând în confortul spațiului tău exterior, datorită noilor mecanisme de protejare a spațiului exterior.

Împreună cu specialiștii noștri din echipa TechXsteel am conceput o modalitate nouă și modernă prin care balconul, dar și grădina pot fi folosite la capacitatea lor maximă chiar și atunci când vremea nu este prietenoasă. Această modalitate poartă denumirea de acoperiș retractabil.

Ce este un acoperiș retractabil?

Așa cum ne inspiră și denumirea este o modalitate prin care un spațiu exterior poate fi acoperit, însă într-un mod special. Acoperișul retractabil este special deoarece este mobil și poate fi modificat în funcție de preferințe. Ceea ce noi vă punem la dispoziție este un acoperiș retractabil realizat din oțel potrivit atât pentru spațiile exterioare mici, cât și pentru cele de mari dimensiuni.

De ce să optezi pentru un acoperiș retractabil?

În gama noastră de produse veți găsi mai multe tipuri de acoperișuri retractabile potrivite atât pentru balcon și terasă, cât și pentru foișoare și verande. Puteți alege între modelele Coral, Gala, Marine, Satin, Verdeka, Apollo și multe altele. Indiferent de alegerea pe care o veți face veți avea parte de o serie importantă de avantaje de care vă veți bucura pe tot parcursul anului. Iată care sunt principalele motive pentru care ar trebui să alegi un acoperiș retractabil.

  1. Ai parte de flexibilitate.

De multe ori acoperirea spațiului exterior nu este exact ceea ce ne dorim mai ales dacă ne place să ne bucurăm de razele soarelui, dar și de sunetul ploii în același timp. Pentru astfel de situații, un acoperiș retractabil este cea mai bună soluție deoarece îți oferă flexibilitatea de a stabili cum anume îți dorești să fie spațiul tău: acoperit sau sub cerul liber. Cu un astfel de mecanism îți vei putea modifica acoperișul ori de câte ori vrei.

  1. Protejezi decorul și mobilierul.

În momentul în care se închide, acoperișul retractabil nu mai permite precipitațiilor să pătrundă pe terasă. Este de asemenea, impermeabil, fapt ce amplifică și mai mult protecția asupra obiectelor de pe terasă sau balcon. Cu un astfel de acoperiș, piesele de mobilier, accesoriile, dar și obiectele de decor beneficiază de protecție maximă împotriva precipitațiilor, dar și razelor de soare.

  1. Ești protejat prin umbră.

Chiar dacă zilele de vară sunt ideale pentru petrecerea timpului în aer liber, în unele momente este nevoie de umbră. Razele soarelui sunt uneori atât de puternice încât pot afecta serios starea de spirit, dar și cea de sănătate. Un acoperiș retractabil oferă umbră oricând și oriunde, făcând față cu brio soarelui oricât de puternic ar fi acesta.

  1. Obții o zonă mai extinsă de activitate.

Poți alege orice dimensiune pentru acoperișul retractabil atâta timp cât spațiul îți permite acest lucru. Astfel poți obține o zonă mai extinsă de activitate unde să îți poți realiza activitățile împreună cu prietenii sau familia. Un acoperiș îți permite să ai spațiu pentru mobilier, dar și spațiu liber.

Acoperișul retractabil este o investiție inteligentă care îți oferă libertatea de a te bucura de timpul liber exact așa cum îți dorești tu. Dacă îți dorești un astfel de mecanism pentru spațiul tău exterior atunci nu ezita să ne ceri ajutorul!

 

postări asemănatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *