Acoperiș foișor: ce soluții moderne există pentru extinderea spațiului? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

 

acoperiș foișor

Foișorul este o bună variantă a obținerii unui spațiu de relaxare în propria grădină. Atunci când te gândești să îți construiești un foișor trebuie să iei în calcul faptul că acesta trebuie să fie util și să servească întotdeauna ca un loc de relaxare. El trebuie să răspundă propriilor tale nevoi, dar și să adauge un plus de valoare spațiului exterior locuinței tale.

Foișorul poate fi folosit la adevărata sa valoare în momentul în care este acoperit. În felul acesta, nu mai este privit ca un spațiu destinat zilelor călduroase de vară și poate fi mobilat și accesorizat după bunul plac. Acest acoperiș foișor este elementul esențial în astfel de situații și ar trebui să fie nelipsit din planurile pentru spațiile exterioare, durabile și utile.

De ce este acoperișul o modalitate potrivită pentru extinderea spațiului?

Zonele de relaxare din afara locuinței sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi și sunt utilizate zilnic, în foarte multe situații. Singuri sau alături de cei dragi, alegem de fiecare dată să ne încărcăm bateriile în afara locuinței, acolo unde am amenajat cele mai plăcute zone. Acestea pot fi protejate pe tot parcursul anului cu ajutorul acestui acoperiș foișor fix sau retractabil.

Foișorul este una dintre aceste zone destinate relaxării și poate fi uneori chiar locul de servire a mesei. Foișorul poate deveni pe lângă multe alte aspecte, un cinema, un loc de joacă pentru copii sau chiar un birou la domiciliu. Toate aceste aspecte sunt posibile dacă spațiul disponibil este complet funcțional.

De foarte multe ori, spațiul pe care l-am alocat inițial nu mai este suficient pentru toate nevoile de zi cu zi și atunci intervine necesitatea de a extinde zona favorită din curte. Acest lucru se poate realiza cu ușurință cu ajutorul acoperișului, modalitate prin care foișorul poate deveni dublu sau triplu în funcție de propriile dorințe.

Iată 5 motive pentru care trebuie să extinzi spațiul exterior cu ajutorul acestui acoperiș foișor:

  1. Obținerea unui spațiu mai aerisit.

De foarte multe ori, după amenajarea și mobilarea spațiului realizăm cu stupoare că avem nevoie de mai mult spațiu disponibil. Obiectele de mobilier, dar și accesoriile pot fi voluminoase, iar tocmai de aceea putem risca să rămânem fără spațiu liber sau fără prea mult loc de mișcare. Acesta este unul dintre motivele pentru care putem extinde spațiul fără să arate inestetic.

  1. Integrarea unor noi piese de mobilier.

Dacă simți nevoia să incluzi în decor noi piese de mobilier, este posibil ca spațiul deja existent să nu mai fie suficient. Poți include obiecte, precum masă, canapea, leagăn, dulap sau scaune, iar atunci amenajarea spațiului va suferi modificări. Înainte de integrare trebuie să te asiguri că ai reamenajat spațiul, înainte de achiziția mobilierului.

  1. Găzduirea unui număr mai mare de persoane.

Dacă ți-ar plăcea să inviți mai des prietenii sau familia la cină sau prânz, atunci va fi nevoie să extinzi foișorul deja existent. Dacă nu a fost proiectat deja în dimensiuni relevante pentru necesitatea ta, atunci va fi nevoie de această modificare. În felul acesta poți petrece timp cu toate persoanele dragi, oricând îți dorești.

  1. Construirea unui spațiu de joacă pentru copii.

Dacă ai o familie cu copii și îți dorești ca aceștia să se distreze sub supravegherea ta, atunci poți opta pentru mărirea foișorului deja existent. Acoperă totul cu același acoperiș pentru a putea obține un spațiu comun și prietenos cu condițiile meteo din exterior. În felul acesta te vei putea relaxa în timp ce îi supraveghezi pe cei mici, jucându-se.

  1. Obținerea unui spațiu multifuncțional.

De multe ori îți dorești să te relaxezi și să servești masa în același loc. În alte situații îți dorești să savurezi un pahar de vin în timp se vizionezi un film în aer liber. Necesitățile sunt multe, iar noi ne dorim activități diferite în fiecare zi. Prin extinderea spațiului existent poți obține un foișor multifuncțional, unde să elimini complet monotonia. În felul acesta poți face tot ce îți dorești chiar la tine acasă.

La fel ca și terasa, foișorul este privit ca o adevărată oază de relaxare în propria grădină. Poate fi folosit în diverse scopuri iar utilitatea acestuia poate fi maximizată prin foarte multe metode. Acesta poate fi folosit mult timp pe parcursul anului, iar acoperirea acestuia cu acoperișul oferit de TechXsteel va oferi protecție și funcționalitate perioade îndelungate de timp. În plus, oferim soluții retractabile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *